2016-01-22 08:59:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Kellemetlen meglepetések érik

Napi horoszkóp január 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr hátráló mozgásban van, és kedvezőtlenül kapcsolódik a Kos jegyéhez. Ma minden apró kritika, legyen az jó vagy rossz szándékkal megfogalmazott, frusztrálni fogja.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr a Bak jegyében látható, és feléleszti a becsvágyát. Mivel hátráló mozgásban van, így sok új vállalkozást megakadályoz, ezért bármilyen jó ötlete támad, várjon még a megvalósítással! A várakozás idejét töltse információszerzéssel!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ne kételkedjen önmagában, ön mindent jól csinált! Ma igazán aktív lesz, kedve támad a nagytakarításhoz és a rendrakáshoz is. Este váratlan látogató érkezik, akinek nagyon fog örülni.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Merkúr a Bak jegyében áll, és hátráló mozgásban van, ma csak kevés dologban járhat sikerrel. A lemaradásaiból minden esetre behozhat valamennyit, ha igyekszik, mégis jobb lenne, ha szabadnapot kérne mára...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma ne írjon alá fontos szerződést, és ne eszközöljön nagyobb beszerzéseket sem. Délutánra elfogy majd az ereje, ezért fontos, hogy napközben is pihenjen néhány percet. Bármilyen fáradtnak érzi magát, este mégis menjen emberek közé!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne engedje, hogy mások írják elő, hogy mit tegyen, húzzon egyértelmű határokat! Ma a tervezésnek és a rendteremtésnek kedveznek a csillagok, és az este is kellemesnek ígérkezik, jól szórakozhat, ha kimozdul otthonról.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sajnos nem megy minden könnyedén, számtalan apró problémával kell megküzdenie, ennek ellenére nagyon jó a kedve. Este ne búslakodjon otthon, ha szórakozni megy, a vidámság garantált!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Semmi nagy dolgot ne tegyen ma, ne írjon alá szerződéseket, és ne vegyen drága dolgokat! Egy jó barátja segítséget kér öntől. Hallgassa meg, és tegye meg az érdekében azt, amire lehetősége van.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Merkúr hátráló mozgásban van, így ma semmi sem úgy halad előre, ahogy kellene. Tervezzen eleve keveset a mai napra, csak a legszükségesebbeket intézze el, és ne hozzon nagy jelentőségű döntéseket. Ne hagyja magát kizökkenteni az egyensúlyából, ha valaki szemrehányást tesz egy hiba miatt.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Szentelje magát a rutinmunkáknak, mert ezekkel most gyorsan haladhat, új feladatokba azonban ne kezdjen bele, mert azok szinte biztosan nem sikerülnek. A Merkúr hátráló mozgása miatt semmi sem megy úgy, ahogy kellene.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Készüljön fel rá, hogy egymás után jönnek ma a kellemetlen meglepetések és az apró bosszúságok. Idegeskedés helyett próbálja lazán venni a dolgokat, és fogjon mindent a Merkúr hátráló mozgására. Az estét töltse pihenéssel!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Merkúr a Bak jegyében hátráló mozgásban van. Mindennapi kötelezettségeit hamarabb el tudja végezni, de az új feladatokba inkább ne kezdjen bele. Élvezze azt, hogy szabad az estéje.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: